Fennevej 2, 6270 Tønder

Beskrivelse

Velkommen til 126 velindrettede og familiekvadratmeter beliggende i Marskkvarteret beliggende på 1.082 kvadratmeter stor grund

Beliggenheden er rigtig god i Tønders østlige del, det såkaldte "Marskkvarter", som blev anlagt i 1960´erne. Her har I kort afstand til Vidåen, grønne områder, Grundskolen, anlægget og bykernen. I har ligeledes indkøbsmuligheder i cykelafstand fra ejendommen.

Rødstensvilla med flot stenbelagt indkørselsparti, hvor der er gode parkeringsmulighed. Der er en integreret garage på 17 kvadratmeter og yderligere 18 kvadratmeter udhus mod øst.

Ejendommen er opført i 1970 og fremstår generelt pæn og velholdt. Sælger har boet i ejendommen siden 1974 og det er primært det udvendige, som er blevet opdateret. Køber har således mulighed for at sætte sit eget præg indvendigt og måske lave et køkkenalrum ind mod den store vinkelstue.

Der er to indgange heraf pæn entre og indgang til bryggerset. Tre værelser heraf to med indbyggede skabe. Lyst badeværelse med kar og separat brus. Stor lys vinkelstue med udgang til den store solrige terrasse og oprindeligt mindre køkken. Der er en sydvestvendt terrasse - delvist overdækket op mod garagen


Nemt anlagt have, som primært består primært af græs, men der er også anlagt lettere beplantning i bede, som havemanden passer frem til overtagelsen.

Opvarmning sker via fjernvarme, som er placeret i bryggerset sammen med varmtvandsbeholderen.

Bestil en fremvisning allerede i dag. Vi glæder os til og fremvise ejendommen for dig.

Mojn og velkommen til Fennevej 2, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie og Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.


Du kan sende dit ønske til en fremvisning på knappen nedenfor og vi vil bestræbe os på at imødekomme dit ønske - dog skal vi først forhøre os hos sælger samt undersøge i vores kalender. Vi ringer til dig for at aftale endelig tid for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.