Leosalle 52, 6270 Tønder

Nu udbydes denne unikke liebhaverejendom med 327 kvadratmeter inklusive kælder med en meget flot vestvendt have.

Grunden er hele 1.463 kvadratmeter og komplementerer den flotte ejendom, så der samlet er en rigtig god helhed. Der er hentet inspiration fra det danske haveselskab i mange år og det har resulteret i en komplet veltilplantet have med masser af miljø.

Der er i haven et atelier på 50 kvadratmeter fra 2008 beklædt med sort klinketræ og et fantastisk lysindfald. Der er loft til kip med troldtekt loft og brændeovn i ateliet. Der er endvidere en hyggelig havepavillon med nyt trægulv fra 2019.

Ejendommen er opført i år 1949 med en tilbygning i 1993 i en engelsk inspireret stil. Der er masser af miljø og atmosfære både udvendig og indvendig med et væld af detaljer, hvor blandt andet den smukke funktionsdygtige kamin er opsat af en svensk ovnbygger.

Indenfor er der et boligareal på 211 kvadratmeter, hvoraf hele 191 kvadratmeter fordeler sig i stueplan, hvilket gør ejendommen helt unik. Velindrettet med hele 4 stuer, 2 værelser, 2 badeværelser, gæstetoilet og et Tectum køkken. Dejligt lyst soveværelse med masser af skabsplads på 1. salen.

Kælderen på 116 kvadratmeter er meget høj og anvendelig med masser af muligheder. Der er praktisk indgang fra nordsiden med kort afstand til carporten på 29 kvadratmeter, som er opført i 1997 med tilhørende redskabsrum

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og har fået et flot energimærke.

Det har været en lang proces for sælgerne at sætte ejendommen til salg efter at have boet i ejendommen i over 43 år.

Velkommen til Leosalle 52, 6270 Tønder.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.