Skovfennen 5, 6270 Tønder

Denne solide etplansvilla i Rørkær på en stor grund søger ny ejer.

Ejendommen byder blandt andet på to rummelige stuer med store vinduespartier, et dejligt åbent køkken og fire soveværelser, stor entre og et fint bryggers. Der er endvidere integret fyrrum og garage.

Her kan man se frem til en dejlig parklignende have, hvorfra man fra stuen kan kigge ud igennem de store vinduespartier på blandt andet de flotte Rhododendron. Der er udgang fra terrassen mod syd.

Med cykelstier hele vejen til Tønder, er der ikke længere end børnene kan tage cyklen i skole, eller til Tønder Sport- og Fritidscenter, hvor der kun er godt 3 kilometer.

Udvendigt står huset rigtig skarpt, men trænger til en kærlig hånd indvendig, så hvis I mangler et billigt familiehus med gode kvadratmeter både ude og inde, så er det her huset for Jer.

Hvis man har lidt håndværker snilde, er det ingen problem at istandsætte huset indvendig.

Ejendommen er opført i år 1972 for gårdejer Hans Jepsen, efter brand i Rørkær. Den store parklignende grund på 8.015 kvadratmeter er helt speciel og udbydes yderst sjældent. Jorden har været en del af familiens slægtsgård igennem 300 år ifølge sælger.

Velkommen til Skovfennen 5, Rørkær, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf.: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.