Rosinfeltvej 128, 6270 Tønder

Stor og flot ejendom fra 2008 opført med god smag, og moderne indretning samt minimalt vedligehold. Lyder dette som noget for dig? Så bør du kigge nærmere på denne lækre villa på Rosinfeltvej.

Ejer har etableret denne flotte etplansvilla, med et stort boligareal på i alt 173 m2, en moderne indretning, og et generelt godt samt velovervejet bygningsprojekt.

Udover et stort boligareal, har ejendommen også en stor indbygget garage på 86 m2. Hertil kommer et flot afhvalmet tag, og udhæng over en del af terrassen på 12 m2, så man endda på gråvejrsdage, kan sidde i tørvejr udendørs.

Ejendommen er er med pæne teglsten, og det afhvalmede tag er med flot kontrast til murstene. Det er en nydelig ejendom med flisebelagt indkørsel, og to terasser på syd og vest siden af huset, hvoraf der på den ene har været opstillet en trampolin.

Her er altså en skøn bolig, i et af de senest etablerede boligområder i Tønder, og uanset hvor man vender øjet hen, kan man se andre flotte boliger opført i det 21. århundrede.

Desuden opvarmes ejendommen nemt med naturgas, hvor man har god komfort varme, i form af gulvvarme i hele ejendommen inklusiv garagen, så der altid er en god rumtemperatur i hele huset.

Velkommen til Rosinfeltvej 128, 6270 Tønder

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.