Ubjergvej 4A, 6270 Tønder

Stor udlejningsejendom beliggende tæt på Sæd by, og kort afstand til den tyske grænse, samt Tønder by.

Udenoms arealet er befæstet med henholdsvis grusbelagt indkørsel rundt om ejendommen, samt et areal udlagt i græs.

Er drømmen, at bo på landet med udsigt og alligevel tæt på byen, så er her chancen. Med muligheden for at have egen lejlighed, og stadig udleje flere forskellige lejemål, så bør du se nærmere her.

Med en helt vidunderlig beliggenhed ud til naturen med udsigt over marker, højt til himlen og denne flotte natur ligger denne flotte ejendom.

På den 3.239 m2 store grund er der masser af plads til at folde vingerne ud, der er også en stor hal som andrager hele 297 m2, som sælger hidtidigt har anvendt til egen murerforretning.

Ejendommen byder på flere forskellige lejemål, så man har muligheden for at anvende ejendommen udelukkende til udlejning eller til egen benyttelse. Med fire beboelseslejligheder, en stor hal, samt en stor garage på hele 100 m2, så er der rig mulighed for at udfolde sin drømme.

Indvendig får man hele 352 boligkvadratmeter ifølge BBR, der er fire lejemål, hvoraf de tre af dem er udlejet, samt hallen pt.

Ejendommen ligger syd for Tønder, og nord for grænsen så der er kun en kort køretur til handlemuligheder, fritidsaktiviteter, caféliv, gågademiljø og meget mere.

Man får altså en ejendom hvor der er mulighed for mange forskellige ønsker, og samtidig med kort afstand til både land og by.

Velkommen til Ubjergvej 4, 6270 Tønder

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf. 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.