Folevej 50, 6510 Gram

Nu har du muligheden for at erhverve dig denne prisvenlige villa, der ligger på en central adresse i Fole. Med nøglerne hertil får du en bolig på 62 kvadratmeter, en god og dejlig, ugeneret have med en solrig terrasse.

Villaen er opført i halvandet plan og præsenterer sig flot med en rød murstensfacade. Indenfor kunne flere rum trænge til en omgang maling, men til gengæld vil du i hele boligen opleve et skønt lysindfald. Endelig opvarmes boligen nemt og bekvemt med fjernvarme.

Stueplanet er indrettet med en stue, hvor en vindueskarnap sørger for en ekstra lys og luftig atmosfære. Hertil kommer en fin spisestue samt et godt, funktionelt køkken med originalt inventar og mulighed for en mindre spiseplads til hverdagens hurtige måltider. Stueplanet fuldendes af et badeværelse.

På førstesalen finder du soveværelse.

Udelivet kan leves i haven, der blandt andet er anlagt med en græsplæne og farverige bede. På terrassen er der sol indtil aften, så her kan du med fordel servere sommerens måltider - og du kan endda sidde helt ugeneret, da haven er omgivet af tæt beplantning.

Den centrale beliggenhed giver dig nem adgang til alle hverdagens praktiske indslag.

Lyder alt dette som et godt match? Så skynd dig at bestille en fremvisning allerede i dag!

Velkommen til Folevej 50, 6510 Gram.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.