Ellum Bygade 15, 6240 Løgumkloster

Er du på udkig efter en god ejendom med plads til hele familien, så har vi her en fin halvandenplansvilla til formålet. Huset er oprindeligt opført i 1951, og er renoveret gennem tiden, og står i fornuftig stand. Hertil får du en bolig med fin have, der ligger på en god grund på i alt 1.256 m2. Kom og gør en god handel!

Huset er opført i røde mursten med fuldmurede gavle, dertilhørende muret gasbeton garage på 28 m2. Hertil kommer et mindre udhus på 9 m2, og i forlængelse af huset er der en opmuret læmur til terrassen med flot zink inddækning. Boligen er på 163 m2 og indeholder gode værelser, stue, køkken, bryggers, og badeværelse.

Ejendommen er godt indrettet, og centralt i huset er stuen og køkkenet, hvor der er opgang til førstesalen. Godt placeret i stuen har man brændeovnen, som skaber et super godt samlingspunkt for familien, hvor man har det helt perfekte miljø, til en masse hyggelige stunder. Direkte fra køkkenet er der adgang til en mindre kælder, hvor man finder det uundværlige viktualierum, som også et superpraktisk opbevaringsrum.

På den stik sydvendte terrasse kan man næsten altid sidde i læ, og nyde solen og naturen, da der lige over hækken ligger mark, hvor man har udsigt til den flotte natur. Haven er hyggeligt anlagt med høje træer på og omkring ejendommen, og med en nemt anlagt have, med stor græsplæne er der masser af plads til børneleg.

I Ellum er der et super godt lokalliv, og med kort vej til både forsamlingshus, samt stadion hvor der er plads til, at dyrke alverdens idrætsformer, og deltage i sportsarrangementer. Her i byen får man virkelig en stemning af landsbyidyl, som skaber en masse stemning.

Ejendommen ligger mindre en 5 minutters kørsel fra centrum af Løgumkloster, og mindre en 15 minutters kørsel fra centrum af Tønder.

Velkommen til Ellum Bygade 15, Ellum 6240 Løgumkloster.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.