Munketoft 6, 6261 Bredebro

Central belligenhed, på en stille ensrettet vej... Lyder dette som noget der tiltaler dig, så skal du se nærmere på denne flotte rødstensvilla!

Nu har du chancen for at erhverve denne centralt belliggende rødstensvilla i Bredebro, med god have, carport, med skur/redskabsrum.

Huset er opført i røde mursten og huset i sin helhed er i fin stand. Boligen er fint indrettet, og indeholder entre, bryggers, værelser, køkken, toilet, tidligere frisør salon, som nu er indrettet til kontor. Hertil er der en førstesal indrettet med soveværelser og badeværelse.

Det vel nok største aktiv, ligger i den store udstue med adgang til terrassen og haven, hvor man virkelig kan nyde den stille beliggenhed nær kirken.

Haven er flot, og velholdt, samt hyggeligt anlagt med flere blomsterbede, og stor græsplæne, som giver rig mulighed for masser af boldspil og børneleg.

Beliggenheden i Bredebro, byder på alt som man har brug for. I byen er der både skole, daginstitutioner, indkøb, offentlig transport, og et rigtig godt idrætsanlæg med svømmehal, og flere store boldbaner til både indendørs, og udendørs brug.

Velkommen til Munketoft 6, 6261 Bredebro.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.