Søndervang 61B, 6261 Bredebro

Meget attraktiv andelsbolig, hvor der ikke er nogle lån i foreningen og en meget lav boligafgift.

Vil du gerne bo i en nem bolig i rolige omgivelser tæt ved station, indkøb og grønne områder? Så er denne andelsbolig i ét plan måske lige noget for dig. Der er tale om et plan med en lukket have i et roligt kvarter nær Bredebro centrum.

Ejendommen er opført i pæne materialer, og indvendigt venter en indbydende bolig med et areal med veldisponerede kvadratmeter. Disse er fordelt på en hyggelig entre, tre værelser, hele to badeværelser, køkken og stue med udgang til haven.

Der er brugsret til carport.

I stue er der god plads til både et spisebord og et hyggeligt sofahjørne. Køkkenet er funktionelt og byder desuden på en fin spiseplads til de hurtige hverdagsmåltider og morgenkaffen.

Ude i den lille fine have er der rig mulighed for at nyde solens stråler med en meget ugenert terrasse samt mindre skur til haveredskaber.

En nem og overkommelig bolig med en skøn indretning, en solrig, lukket have og en carport lige ved døren - med andre ord - ring og bestil en fremvisning - dét vil du ikke fortryde.

Velkommen til Søndervang 61 B, 6261 Bredebro.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.