Fyrrevænget 3, 6270 Tønder

Velholdt og velindrettet etplansvilla med børnevenlig beliggenhed og skøn have

God plads til den mindre familie med gode regulære rum, en pæn have og en super børnevenlig beliggenhed for enden af en fredelig, lukket vej tæt på centrum - lyder det som noget for dig og din lille familie? Så bør I se nærmere, på denne velholdte en ejers familievilla i Tønder.

Udefra præsenterer huset sig med lys gulstensfacade, rødt tag og dobbelt integreret carport med tilhørende værksted.

Indenfor fremstår boligen i oprindelig stand og har også haft samme ejer siden år 1979. Ejendommen kræver således modernisering og renovering, hvis man ønsker et mere tidssvarende udtryk.

Boligen er kendetegnet ved skønne lysindfald fra syd i stuen og en velovervejet rumfordeling med værelsesafdeling i den ene ende af huset og opholdsrum i den anden ende.

Boligen byder på tre soveværelser, en stor, lys stue med brændeovn og et hyggeligt ældre spisekøkken. Derudover rummer huset et bryggers, en entré, en fordelingsgang og et flisebadeværelse - ligeledes i oprindelig stand.

Beliggenheden gør hverdagen let og ligetil. Du får både kort afstand til skoler, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Derudover er du tæt på gode indkøbsmuligheder, dejlige grønne områder, Tønder Nord Station og centrums hyggelige liv.

Kort og godt: en velholdt, oprindelig og velindrettet etplansvilla med masser af potentiale, en dejlig have og en fredelig, men central beliggenhed.

Velkommen til Fyrrevænget 3, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.