Holmevej 24, 6240 Løgumkloster

Nedlagt landbrugsejendom, med mange bolig kvadratmeter og udhusbygninger beliggende naturskønt lidt uden for Øster Højst i Holme på et 8.331 kvadratmeter stort grundstykke.

Der er tale om et pudset hovedhus opført i år 1800 på 206 kvadratmeter, fordelt på et plan.

Der er ydermere et større bygningssæt i form af værksted, garage, gammel roe, malkestald, bindestald, svinestald samt maskinhus ifølge BBR. Der er således rigtig mange kvadratmeter, hvor køber må påregne en del renovering og istandsættelse både ud og indvendigt, hvilket prisen også afspejler.

De 206 kvadratmeter bolig er veldisponeret med i alt fem værelser, heraf to stuer, hvoraf spisestue med udgang til haven støder op til det åbne køkken.

Ejendommen bliver brugt af sælger som udlejningsejendom, og er på nuværende tidspunkt lejet ud. Lejer har ingen intentioner om at flytte og vil meget gerne fortsætte med, at blive boende på nuværende tidspunkt. Køber har således mulighed for, at have en lejer fra start og hvis køber selv ønsker at benytte ejendommen, skal den indgåede lejekontrakt og dermed lejelovens bestemmelse naturligvis overholdes.

Dette er en ejendom med rigtig mange muligheder til en rigtig fornuftig pris - hvem kommer først ?

Velkommen til Holmevej 24, Holme, 6240 Løgumkloster.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf.: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.