K L Knudsens Vej 4, Visby, 6261 Bredebro

Beskrivelse

Velholdt villa

Landsbyidyl og luft omkring sig - det får I med denne flotte rødstensvilla i halvanden plan med fuldmurede gavle

Villaen på de 85 kvadratmeter bolig, og hertil 40 kvadratmeter garage er beliggende i den hyggelige landsby Visby, med omkring 1 kilometer til den lokale købmand og går man 1 kilometer i den modsatte retning, kan man tage toget som både går mod Tønder og Esbjerg.

Stueplan byder på et skønt dagligområde med køkken, stor stue, bryggers, nydeligt badeværelse og teknikum, 1. salen byder på repos og 2 værelser. Her er der både plads til stille aftener på sofaen og hyggelige middagsselskaber med venner og familie.

Stort indkørselsparti med gode parkeringsmuligheder, hvor man kan køre direkte ind i den 40 kvadratmeter store garage, hvor olietanken er placeret. Haven er anlagt med græsplæne, så den er legende let at holde. Så kan I bruge solskinstimerne på den sydvendte terrasse i stedet for at luge ukrudt og passe blomsterbede.

Ejendommen trænger primært til indvendig renovering, hvilket prisen også afspejler.

En klassisk bolig med naturskønne omgivelser - et rigtig godt tilbud, lyder det som noget for jer? Ring til os i dag, og bestil en fremvisning.

Mojn og velkommen til K L Knudsens Vej 4, 6261 Bredebro


Du kan sende dit ønske til en fremvisning på knappen nedenfor og vi vil bestræbe os på at imødekomme dit ønske - dog skal vi først forhøre os hos sælger samt undersøge i vores kalender. Vi ringer til dig for at aftale endelig tid for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.