Bøgevej 2, 6270 Tønder

Er du på udkig efter et godt tilbud, og er du frisk på selv at tage fat? Så har vi her en fin etplansvilla til formålet. Huset er oprindeligt opført i 1965, og trænger derfor til renovering, men her får du en bolig med fin have, der ligger på en dejlig hjørnegrund.

Huset er opført i røde mursten med fuldmurede gavle, og har en dertilhørende muret garage med elhejseport. Boligen er på 87 kvadratmeter og indeholder værelser, stue, køkken, bryggers, badeværelse og en udestue på 14 kvadratmeter (ikke registreret på BBR). Sælger oplyser desuden at der i 2014, er installeret luft til vand varmepumpe, af mærket Vølund, til opvarmingen af ejendommen.

Et oplagt sted at starte er i køkkenet, som kan få et par gode, ekstra kvadratmeter, hvis væggen ud til gangen fjernes. Man kan her skabe et fint vinkelkøkken, og det dertilhørende viktualierum er et superpraktisk opbevaringsrum.

En anden oplagt mulighed er at give stuen en udvidelse ved at sløjfe et af værelserne. Faktisk kunne man skabe et helt åbent opholdsrum, med åben forbindelse mellem køkken og stue - præcis som i nye moderne boliger.

Endelig har udestuenældre terrasse gulv, og det er et skønt sted at slappe af, nyde solen, og udsigten til haven. Et stort aktiv ved ejendommen er den centrale beliggenhed i byen.

Haven er hyggeligt anlagt med flere høje træer og stor græsplæne med masser af plads til børneleg. Her er også et lille drivhus, der er indrettet som orangeri og endelig har huset også en lang indkørsel.

Ejendommen ligger fem kilometer nord for Tønder, og man er dermed i cykelafstand dertil. Der afgår også busser fra Ribe Landevej, til skole, daginstitutioner, og fritidsfaciliteter.

Vi byder velkommen til Bøgevej 2, Abild, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.