Nygade 7, 6261 Bredebro

Nu har du muligheden for at erhverve dig denne prisvenlige villa, der ligger på en central adresse i Bredebro. Med nøglerne hertil får du en velindrettet bolig på 97 kvadratmeter, en god udhusbygning med støbt gulv samt en dejlig, ugeneret have med en solrig terrasse.

Villaen er opført i halvandet plan og præsenterer sig flot med en rød murstensfacade, murede gesimser, hvide dannebrogsvinduer samt et nydeligt halvvalmet tag med røde teglsten fra ca. år 2010 ifølge sælgers søn. Indenfor kunne flere rum trænge til en omgang maling, men til gengæld vil du i hele boligen opleve et skønt lysindfald. Endelig opvarmes boligen nemt og bekvemt med fjernvarme.

Stueplanet er indrettet med en rummelig stue, hvor en vindueskarnap sørger for en ekstra lys og luftig atmosfære. Hertil kommer en fin spisestue samt et godt, funktionelt køkken med originalt inventar og mulighed for en mindre spiseplads til hverdagens hurtige måltider. Stueplanet fuldendes af et badeværelse og en praktisk baggang med god plads til både overtøjet og vasketøjet.

På førstesalen finder du tre regulære soveværelser samt en repos med indbyggede skabe, og som et ekstra plus giver to skunke yderligere opbevaringsplads.

Udelivet kan leves i haven, der blandt andet er anlagt med en græsplæne og farverige bede. På terrassen er der sol indtil aften, så her kan du med fordel servere sommerens måltider - og du kan endda sidde helt ugeneret, da haven er omgivet af tæt beplantning. I garagen og udhuset er der masser af plads til både opmagasinering og hobbyaktiviteter.

Den centrale beliggenhed giver dig nem adgang til alle hverdagens praktiske indslag såsom skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder. I byen finder du også flere spisesteder, idrætscenter, svømmebad og station.

Lyder alt dette som et godt match? Så skynd dig at bestille en fremvisning allerede i dag!

Velkommen til Nygade 7, 6261 Bredebro.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.