Åløkke 30, 6372 Bylderup-Bov

En praktisk indrettet villa med en stor have til. Denne velbyggede villa er værd at se nærmere på, hvis du drømmer om en tryg base til dig og din familie. Boligen ligger i Bylderup-Bov lige mellem Tønder og Tinglev, og beliggenheden kan ikke blive mere børnevenlig: Adressen er nemlig på lukket stikvej nær flere skoler, institutioner og indkøb.

Villaen er bygget i 1980, og i 1995 blev der tilbygget en sydvendt udestue. Du får i alt 120 m2 fordelt på to værelser, to badeværelser og store opholdsrum bestående af en stue, en spisestue samt et virkelig rummeligt køkken. Planløsningen inviterer til, at du selv kan ændre for eksempel antallet af værelser efter behov, eller måske ønsker du at åbne op mellem stue og køkken og indrette et stort og åbent køkken-alrum - muligheden er der.

Huset er pænt vedligeholdt, og senest er det ene badeværelse moderniseret i 2009 med en bruseniche med glasvægge samt tidløse, hvide elementer.

Der er god plads til flere biler i den grusbelagte indkørsel på den 1.048 m2 store grund. Haven er let at holde med en stor græsplæne og et opvokset bed, der omkranser terrassen ved huset, så du kan nyde solens stråler helt ugeneret.

Beliggenheden i parcelhuskvarteret er så børnevenlig, som det bliver. Der er både folkeskole og flere friskoler i en radius af to kilometer, og børnene kommer ikke til at mangle ting at tage sig til i fritiden, for der er både ridning og bibliotek i byen, og i Bylderup finder du også både en hal og et friluftsbad. Hvis du selv trænger til at røre dig, er der masser af naturskønne stier at gå eller løbe på i nærområdet - for eksempel ved Søderup Å.

Lad os arrangere en fremvisning til dig.

Velkommen tilÅløkke 30, 6372 Bylderup-Bov.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.