Strucksalle 3, 6270 Tønder

Prisvenligt flerfamiliehus centralt i Tønder eller udlejningsejendom med flere lejemål.

Dette flerfamiliehus er helt ideelt til udlejning, men boligen passer også perfekt til den store familie, der eksempelvis ønsker en separat afdeling til husets teenager.

Ejendommen er opført i tre plan, og der er separat adgang til hver etage. Med til ejendommen hører også en god garage, et parkeringsareal og en have med græs, blomsterbede og køkkenhave.

Der bør medregnes større istandsættelse, så det er en fordel, hvis du kan styre en hammer og en pensel. Til gengæld giver kravet om istandsættelser dig en helt unik mulighed for at skabe den bolig, der på alle leder og kanter passer til dine personlige ønsker og behov. Prisen er også en ting, der skal fremhæves, for den er nemlig særdeles lav.

Ejendommen ligger centralt i Tønder, og fra adressen er der super kort afstand til både gågaden, stationen, diverse dagligvarebutikker samt skoler og daginstitutioner. Ejendommens gule facade er flot ornamenteret og i det hele taget anderledes.

Boligens stueplan er indrettet med to værelser, to stuer en suite, et køkken og et badeværelse. Førstesalen indeholder to selvstændige boliger. Den ene er ryddet og skal total istandsættes, mens anden den er i noget bedre stand. Her er der indrettet køkken, badeværelse, stue og soveværelse. I den høje kælder, som har været brugt til udlejning, er der disponible rum og et flot renoveret badeværelse.

Med denne prisvenlige ejendom får du kort fortalt en bolig fyldt med muligheder - super centralt i Tønder.

Velkommen til Strucksalle 3, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.