Ulriksalle 10, 6270 Tønder

På denne roligt beliggende grund i udkanten af Tønder ligger denne klassiske rødstensvilla, der nu kan blive jeres. Her får I en familievenlig bolig med tre gode værelser og hyggelige opholdsrum - dertil kommer en stor have, der er som skabt til børnenes leg.

Villaen fik nogle vinduer og døre udskiftet i 2012 ifølge sælger og står flot og indflytningsklar. Indenfor venter 121 veldisponerede kvadratmeter uden spildplads.

I den store stue er der et flot merbau på gulvet og et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Køkken-alrummet blev renoveret i 2015 ifølge sælger, og her får familiens kok skønne arbejdsforhold i det lækre tosidede køkken med hvide fyldningslåger. Alle hårde hvidevarer er fornuftige, og med både pyrolyseovn og induktionskogeplader bliver madlavningen til en leg.

I boligen finder I derudover de tre soveværelser, et fint flisebadeværelse med både spabad og bruser samt et praktisk bryggers med vaskesøjle.

Villaen har desuden en integreret garage med et godt disponibelt rum, hvor der er indlagt varme.

Udenfor får I en solrig terrasse, hvor et hegn tilbyder læ for vinden. Her kan I nyde solen dagen lang i sommermånederne, mens ungerne boltrer sig på den store græsplæne. Der hører tilmed både sandkasse og legehus med i købet, så børnene aldrig kommer til at kede sig.

Huset ligger på en lukket villavej i et børnevenligt kvarter med sikre stisystemer. Fra hoveddøren har I blot ti minutters gang til Kvickly og Netto, og på fem minutter kan I cykle ind til Tønders charmerende centrum med shoppemuligheder og hyggelige caféer. Der er desuden både daginstitutioner, skole og gymnasium i byen.

Kort sagt: I kommer ikke til at mangle noget her. Kontakt os i dag - vi glæder os til at vise boligen frem!

Velkommen til Ulriksalle 10, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.