Kundeudtalelser

Her et par eksempler:

Efter halvandet års søgen efter vores drømmebolig, lykkedes det at finde dette fantastiske hus – her er der både plads til os og vores lille butik ’’Gammel Skrammel’’
Vi glæder os meget til at flytte og tage imod alle vores kunder og forretningsforbindelser i foråret 2019.
Tak for en god oplevelse til Casper, vi er meget glade førstegangskøbere.
Pernille Tryk Frødstrup og Jesper Lykke Beck
 
Både sælger og køber var yderst tilfredse, så derfor er vi tilfredse. Ejendommen blev solgt til prisen indenfor 14 dage, så det kunne ikke være bedre. Vi vil gerne sige tak til sælgerne, Boy og Ejnar Gøgsi for et rigtig godt samarbejde, og rigtig god fornøjelse med det nye hus til køber, Peter Christensen
Vi fik anbefalet Casper af vores søn Gerhard. Casper solgte hans ejendom i Tønder på blot 3 uger. Det lød rigtig godt og spændende. Vi har boet på Fasanvej siden år 1999 og fik solgt til prisen på 8 måneder. Det glæder os, at det blev nogle unge mennesker med børn, som flytter ind til sommer.
Varme anbefalinger til Casper og firmaet fra Gyda & Kurt Nissen.
Vores far opførte ejendommen i år 1973 og er nu gået bort. Vi skulle vælge en mægler til salget og Casper og firmaet blev anbefalet af en fælles bekendt fra Højer. Ejendommen blev solgt på kun fire måneder, og forløbet er gået fint og nemt trods vi er bosiddende i Norge.
Endnu en tilfreds kunde - Jon henningsen
Vi har tidligere brugt Advokatfirmaet Karen Marie Hansen og Anders C. Hansen, og har været meget tilfredse med dem. Derfor var det helt naturligt, da vi skulle sælge bolig, at det også var dem som skulle klare denne opgave.
Vi har igennem hele forløbet været rigtig godt tilfredse med både Anders Lorensen og Casper Fonnesbech Thomsen. De har begge to været med til, at give os lige det vi ønskede med vores bolig salg, og var endda i stand til, at finde flere interesserede i ejendommen. Vi fik lukket en hurtig handel af, på lige de præmisser vi ønskede os, og fik dermed et fantastisk salg af vores bolig.

Elna Kathrine Hansen og Niels Heinrich Wolff
Under hele forløbet har vi været meget tilfredse med Anders Lorensen.
Vi er altid blevet mødt med forståelse, og vi er aldrig gået afsted med ubesvarede spørgsmål.
I alt en rigtig god oplevelse som førstekøbere.
 
Kennet Høgedal Jensen & Line Schwartzkopf
Jeg har været på jagt efter hus i Højer i lang tid, og endelig faldt jeg over det helt rigtige hos Advokatfirmaet. Lige fra første opringning, til overdragelsesdagen, har jeg fået en professionel behandling. Advokatfirmaet anbefalede, at jeg søgte egen rådgivning da der var to interesserede i ejendommen, og den rette beslutning skulle træffes. Jeg har været rigtig godt tilfreds med forløbet, og det har alt i alt været en behagelig og god behandling.

Bettina Oksen
Jeg har været meget tilfreds med handlen og Casper Fonnesbech Thomsens måde at behandle mig på. Det har været en rigtig god oplevelse, og jeg er meget tilfreds.
Annberitt BiltoftDet har taget lang tid at sælge mit hus, og til tider virkede det håbløst. Men Casper Fonnesbech Thomsen, og Anders Lorensen har arbejdet konstant og støttede mig igennem hele processen, og endelig lykkedes det. De har begge to været engageret, sober og dygtige.
Jeg er super glad og tilfreds.

Karen Elbæk


Jeg valgte den helt rigtige ejendomsmægler Casper Fonnesbech Thomsen, og er yderst tilfreds med vores samarbejde undervejs i forløbet. Det var en helt perfekt oplevelse, da jeg selv bor i udlandet, må jeg sige at, vores dialog har været yderst tilfredsstillende, og jeg har været helt igennem tryg, omkring salget af ejendommen. En ekstra bonus var, at hussalget kun tog fire måneder.

Maren MajsHar solgt huset i Visby igennem Casper Fonnesbech Thomsen og det
blev solgt på kun 5 uger til prisen. Jeg har været super godt tilfreds med salget
igennem Casper. Kan kun give rosende ord med til dette salg.

1000 tak for en super dejlig betjening hele vejen igennem salget.

Med venlig hilsen Gert Madsen
Advokatfirmaet og Casper Fonnesbech Thomsen blev mig foreslået af min bankrådgiver.
Meget god rådgivning vedrørende salget som gik overordentlig hurtigt med solgt på kun en fremvisning og til den ønskede pris. Yderst tilfredsstillende arbejde.

Torben Timmerby
Vi har været yderst tilfreds med Casper' s arbejde af salget af vores hus på Rosinfeltvej og 
et stykke af vores byggegrund på Markgade. Byggegrund blev solgt uden annoncer på bare 
en fremvisning . Vi vil til hver en tid anbefale Casper Fonnesbech Thomsen videre som mægler. Ud over salg af de to matrikler har vi benyttet os af Advokatfirmaet med en entreprise kontrakt på vores nybyggeri og sidst en hushandel mere hvor Advokatfirmaet stod for alt papirarbejde samt rådgivning.
4 gange på cirka et år har vi benyttet os af Advokatfirmaet og Casper og kan kun sige at de er meget professionelle og det har været en yderst positiv oplevelse med den bedste rådgivning 
og service i top.

Marilyn og Andy
Når man pludselig står som arvinger til et næsten 100 år gammel hus på Jernbanegade i Tønder, og selv bor i den anden ende af landet, valgte min broder og jeg en lokal og ikke landsdækkende ejendomsmægler.
Det har vi absolut ikke fortrudt.
 
Fra vores første møde med Casper Fonnesbech Thomsen foregik det hele meget professionelt og engageret. Salgsannonce, fotos og diverse rapporter blev udarbejdet meget hurtigt og adskillige fremvisninger fulgte efter, lige indtil den rigtige kunde dukkede op, og bare ville have netop denne ejendom. Handelen blev hurtigt gennemført og afsluttet – ikke mindst fordi Casper, og under hans ferie tillige Karen Marie, rykker ud, hvornår det skal være, hvis de fornemmer, at det er dét, der skal til for at yde en god service.
 
Alt i alt kan vi kun anbefale såvel ejendomsmægler- som advokatdelen som en troværdig, personlig og serviceminded samarbejdspartner.
 
Mvh. Jesper og Christian Rievers
 Advokatfirmaet Karen Marie og Anders C. Hansen med Casper Thomsen i spidsen for salget af vores bolig, har været en yderst positiv oplevelse. Vi solgte vores hus i Viben i 6270 Tønder på under tre uger, trods det at huse i området ligger til salg halve og hele år. Vi er meget imponerede over, hvor hurtigt det gik.
Caspers håndtering har været meget professionel hele vejen igennem forløbet, han har løbende holdt os orienteret og promoveret vores hus på fornemmeste vis. Casper´s fine rådgivning har været altafgørende for os, og han har ordnet alt for os, og det på en meget effektiv måde. Vi vil anbefale ham til alle der skal købe og sælge, da han kommer med mange gode fif, og man mærke straks at han ikke bare fyrer rutinekommentarer af, men virkelig interesserer sig for lige præcis DIT hus.
Vi er ikke i tvivl om hvem vi skal vælge når det gælder boligrådgivning. De varmeste anbefalinger herfra.

Mvh. Michael og Rikke Andersen
Salg af Syrenvænget 2, 6270 Tønder

Vi har været yderst tilfreds med Caspers arbejde og håndtering af salget af vores hus, som blev solgt på under to måneder til prisen.
I år 2009 købte vi rækkehuset igennem Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen og det var også Casper, som tog hånd om salget dengang.

Selve salgsarbejdet mellem køber og os var yderst professionelt og vi blev løbende informeret om alt også weekend og aften.
Mvh. Henrik, Jeanne og Marcus
Salget af vores ejendom, som har været i familiens eje siden 1915, er gået over al forventning.
 
Ejendommen blev solgt på kun 3 uger og var annonceret to gange blandt andet med en 1/2 side i den lokale ugeavis. Vi har oplevet en meget professionel vurdering og gennemgang af ejendommen.
Vi har fået den bedste rådgivning og service man kan tænke sig.

Igennem forløbet har vi hele tiden fået en god tilbagemelding og holdt flere møder.
Vi er utrolig glade, for at ejendommen er blevet solgt på så kort tid og vi kan kun give de bedste anbefalinger til Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen.
Sælger af Vestergade 45, 6270 Tønder
Inger StorkBedømmelse af Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen vedr. salg af Nygade 31, 6270 Tønder. 
Vi oplevede en overordentlig kompetent håndtering af hele forløbet. 
Effektiv sagsbehandling med en værdiansættelse, der var realistisk fra starten. Fra starten klare aftaler om forløbet gav en god proces.
Den boligansvarlige (ejendomsmægler) var venlig, ligefrem og reel - uden omsvøb. Det passede mig godt.
Den boligansvarlige var nem at komme i kontakt med, og han reagerede hurtigt og effektivt på henvendelser.

Søren Nissen NielsenI forbindelse med salget af mit hus havde jeg tre ejendomsmæglere til at give tilbud og vurdere huset. Efter gennemgangen ved Casper Thomsen var jeg ikke i tvivl om, at Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen skulle forsøge at sælge mit hus, da præsentationen/vurderingen var meget professionel.
Mit hus blev da også solgt efter utrolig kort tid efter kun en måned og til en for mig tilfredsstillende pris.
Gennem hele forløbet har Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen været utroligt professionelle og givet en meget fin opfølgning/tilbagemelding.
Jeg kan til enhver tid give Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen mine bedste anbefalinger.
Mvh
Susanne Tjørnelund OlesenDa vi skulle købe hus, henvendte vi os til Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen, som har ydet en yderst professionel rådgivning samt grundig sagsbehandling. 
Kommunikationen har været rigtig god, dels fordi de hele tiden har været til at komme i kontakt med, når behovet opstod, og dels fordi der bliver talt i et sprog, hvor vi som "almindelige mennesker" forstår det rent faglige. 
Prisen er blevet overholdt, og vi har været meget tilfredse med forløbet. Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen er hurtige, effektive og topprofessionelle!

L. Andersen


Vi fik hos Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen en realistisk og saglig vurdering af vores ejendom med en speciel beliggenhed og i en vanskelig tid for ejendomshandel.
I hele salgsforløbet har vi oplevet en yderst professionel håndtering af annoncering, fremvisninger og opfølgning og sidst, men ikke mindst en meget flot præsentation af ejendommen i et helt særligt salgsmateriale. Ikke sært, det lykkedes at få solgt.
Vores ejendom ligger for egnen i den dyre ende er blevet solgt på 12 måneder.
Vi er glade og tilfredse, men også lidt vemodige, det er et dejligt hus med en formidabel beliggenhed, vi forlader.

Inga og Kurt Lund, sælgere af Byvej 27, Hjerpsted, 6280 HøjerSalg af Fennevej 15, 6270 Tønder

Jeg havde tre til at vurdere mit hus, hvor jeg har boet i 42 år. Der var overhovedet ikke nogen tvivl, da jeg først havde snakket med Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen.
De var professionelle og troværdige, så derfor blev det Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen, som skulle sælge mit hus.

Jeg blev løbende orienteret om forløbet, og huset blev solgt på under tre måneder.

Jeg kan derfor stærkt anbefale Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen. Skal jeg give stjerner, må valget være 10.
Godt gået. Mvh Birthe LaustenDa jeg skulle sælge mit hus i Møgeltønder, valgte jeg Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen. Det har jeg ikke fortrudt, fordi jeg i hele forløbet har oplevet, at der er blevet arbejdet engageret, grundigt og omhyggeligt på sagen. Jeg blev løbende orienteret, før og efter fremvisning af huset. Huset blev også solgt efter kort tid.

Torben HimmelstrupI forbindelse med hussalg har jeg fået en utrolig fin og professionel vejledning. God service. Præcis prisfastsættelse. Overholdelse af alle aftaler Helt i top. Kan kun varmt anbefale Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen, Kogade 3, 6270 Tønder.

Jan Peter JensenJeg havde to til at vurdere min ejendom, hvor jeg har boet i 14 år. 

Valget faldt på Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen, da de fremstod mest professionelle og er uafhængige fra banker mm. 

Ejendommen blev solgt på 7 måneder med et mindre afslag. 
God service og kontakt hele vejen igennem.

Varme anbefalinger fra Marian Jytte BondeVedr. salg af Flensborgvej 39

Vi er meget glade for valget af Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen.
Salget er gået perfekt med mange fremvisninger og fine flotte annoncer. 

Forløbet har været meget professionelt og troværdigt hele vejen igennem. 
Vi fik løbende opdateringer omkring salget.
Efter cirka 4. måneder blev huset solgt meget tilfredsstillende.

Godt gået - Tusind tak for hjælpen.
Med venlig Ilse MathisenTak til Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen for den store hjælp i forbindelse med hussalg.

Fra dag et, følte vi os som kontorets vigtigste kunde. Til trods for, at vi var i den anden ende af landet, var vi altid opdateret vedr. aktiviteter omkring hussalget.
Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansens medarbejdere ydede en service der gik langt ud over det, man kunne forvente, for slet ikke at tale om, at forlange. De tog sig af mange, for os, uoverskuelige problemer. Uden kontorets enestående hjælp, var huset ikke blevet solgt så herligt.
Vi kan varmt anbefale Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen.
Det er betryggende, at hushandlen er blevet varetaget af fagfolk, og at man samtidig har haft sikkerhed for, at alle papirer blev udfærdiget med advokatbistand.

Anja og Brita Lione Larsen.
Opfordring vælg Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen:
Boligsalg, oprydning. 
I forbindelse med alt det svære har der været virkelig meget at se på. 
Det kan ikke understreges nok. Huset skulle så også sælges som mine forældre boede i, og som I ved hvor godtfolk kommer til kommer også gode ting. I forhold til ting og sager, der var til 3. verdenskrig, så der manglede ikke noget. Oprydning tog lang tid. Rigtig lang tid. Igen her fik jeg hjælp til både vejledning af hus og praktisk hjælp til hyring af rengøringsfirma m.m.

Boligsalg 
Da huset endelig skulle på markedet, har det faktisk været tæt på en fryd. Det at kunne komme videre i liv, men også klargørelse af salget har virkelig været af det ekstra ordinære. 
- Massiv kampagner af hus og salg til en god pris 
- Flot fremstillingsmappe 
- God kommunikation om den nuværende situation 
- Evne til at lytte efter hvad der er brug for 
- Gode evner til at handle og forhandle

Har lydt lidt som en lovprisning. Sådan er det, for summa summarum: Det har også virkelig også været godt. 
Så dem der måtte vælge Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen til også at sælge boliger er i sikre hænder.

Sælger af Ulriksalle 19, TønderMeget profesionel rådgivning og opfølgning. Alt i alt en meget god oplevelse i forbindelse med både køb og salg.

Sælger af Anemonevænget 3, Tønder. Familien Martensen